Allerede i starten lavede vi endda sjov med at tage til Las Vegas og gifte os

Bryllup Ødemark Gods og vielse i Boeslunde Kirke syd for Slagelse

Kort tid efter blev vi kærester, og som årene er gået har vi altid været lykkelige sammen. Allerede i starten lavede vi endda sjov med at tage til Las Vegas og gifte os, fordi det ville være en sjov historie. Men vi har valgt at tage hver ting til sin tid, og bryllup var en fremtidsplan og drøm for os. Min forlovede og jeg vil gerne deltage i konkurrencen om en fotograf ved vores bryllup.

Den 17. juni i år er vi til min venindes bryllup, og efter brudevalsen griber jeg brudebuketten

Den 17. juni i år er vi til min venindes bryllup, og efter brudevalsen griber jeg brudebuketten. Jeg vender mig mod gommen, og han står til alles fornøjelse med ansigtet begravet i sine hænder. Vi griner af situationen, og mine veninder forbereder sig allerede på endnu et sommerbryllup i 2018. Jeg tager let på situationen, men jeg fortæller mine veninder, at de jo ikke må blive gift før mig, fordi jeg greb buketten, og at de derfor kommer til at vente meget længe.

En uge efter brylluppet tager vi til USA

En uge efter brylluppet tager vi til USA, hvor vi skal være i 35 dage på et roadtrip langs hele vestkysten. Da vi når San Francisco, som er vores absolutte yndlingsby i Verden, har vi planlagt at fejre vores 6-års-dag i en lille park med udsigt over Golden Gate Bridge. Vi har købt lækker morgenmad, pakket et tæppe og vores BlueTooth-højtaler, og vi sætter os for at nyde udsigten og for at fejre hinanden og vores dejlige rejse.

Under tonerne af Ed Sheerans ”Perfect”

Under tonerne af Ed Sheerans ”Perfect”, som lige siden udgivelsen tidligere på året har været vores sang, tager vi et selfie med broen i baggrunden, og kort efter går Joachim på knæ foran mig. Jeg bliver rørt til tårer og meget overrasket, og efter noget tid får jeg fremstammet et klart ”JA”, og vi omfavner hinanden med klapsalver fra personerne omkring os i parken. Senere samme dag bliver vi enige om, at vores bryllup skal holdes den 7.7.2018, præcis et år siden efter frieriet og dermed på vores 7-års-dag. Det passer perfekt, at det er en lørdag, og vi går straks i gang med at forberede vores drømmebryllup.

Den 7.7.2018 skal vi vies i Boeslunde Kirke klokken 12.30

Den 7.7.2018 skal vi vies i Boeslunde Kirke syd for Slagelse klokken 12.30. Gommen har stor tilknytning til kirken, hvor hele hans familie kommer, og hvert et familiemedlem er døbt, konfirmeret, gift og/eller begravet der. I kirken er det min mor, der skal følge mig ned ad gulvet, da jeg ikke har min far i mit liv. Det er også min mor, der vil forære mig min brudekjole, som bliver en kjole med stort skørt fra enten Nicolai Brudekjoler i Brønshøj eller LILLY på Strøget.

Bryllup og Bryllupsfest på Ødemark Gods

Efter vielsen inviterer vi alle venner og familie med på en sejltur med Skjælskør V, hvor der serveres smukke muffins og boblende vand ombord på båden, hvor der er plads til 92 gæster. Efter receptionen på båden fortsætter vi med middag og fest sammen med 70-80 gæster på Ødemark Gods, der ligger nord for Sorø og ikke langt fra Slagelse, hvor vi bor. På godset pynter vi op i den gamle hestestald med smukke lys i messingstager og med blonder og blomster på bordene.

En smuk og afslappet atmosfære til vores bryllup

Det er de ting, vi nu har nået at planlægge for vores dag. Vi mangler stadig mange ting, men vi lægger stor vægt på, at vores gæster er glade, og at vi kan feste sammen med alle dem, vi holder af på Ødemark Gods. Vi forsøger at skabe en smuk og afslappet atmosfære til vores bryllup, der skal afspejle os som personer.

Det gør vi blandt andet ved at have en bland-selv-slik-bar, helstegt pattegris fra Joachims fars gård og bartendere hele natten til at mikse vores yndlingsdrinks til vores gæster.

Vi søger bryllupsinspiration mange steder, og i oktober skal vi til Bryllupsmesse i Øksnehallen, som vi glæder os meget til. Vi håber, at vi her kan få gode tilbud på kage, ringe mm.

Mange snakke om fotografens rolle og pris ved vores bryllup

Vi forsøger at holde et lavt budget, og derfor har vi mange snakke om fotografens rolle og pris ved vores bryllup. Jeg er ved at overtale gommen til, at vi skal vælge en dygtig fotograf, der både kan være der under vielse, reception og ligeledes til at tage portrætbilleder af os i den smukke have på godset. Det er mit store ønske, at vi får en masse gode billeder af os selv og vores gæster gennem dagen, som vi kan se tilbage på om mange år og mindes vores lykkelige dag.

Jeg kan især lide fotografierne taget af bryllupsfotograferne ved Vores Store Dag

Jeg kan især lide fotografierne taget af bryllupsfotograferne ved Vores Store Dag, fordi I med billederne har fanget sjæl, lykke og utroligt mange stemninger, som man både som brudepar og gæst kan nyde og beundre længe. Jeg er vild med den måde, I bruger kontraster på og skaber liv i billederne, så de ikke flader ud, virker kedelige og flade, som man desværre nogle gange ser det.

Med disse ord har jeg forsøgt at vise, at det er os og vores smukke sommerbryllup, I skal følge at følge den 7.7.2018. Vi glæder os meget, og vi vil med glæde lade jer bruge vores billeder på jeres hjemmeside, til reklamer eller lignende som en tak for den smukke gestus.

læs også: