Bryllup Hotel Ebeltoft

Bryllup Hotel Ebeltoft

Vielse i Esbønderup Kirke Bryllup Comwell i Korsør

Vi skal giftes til sommer, ja faktisk Sct. Hans aften, i Ebeltoft eller Dråby kirke

Vi skal giftes til sommer, ja faktisk Sct. Hans aften, i Ebeltoft eller Dråby kirke. (vi mangler at se Dråby kirke, den får vi styr på i weekenden).
Fest og reception står Hotel Ebeltoft strand for, med bobler, bryllupskage og tapas mm.

Oprindeligt var mit ønske at blive gift i Spanien

Oprindeligt var mit ønske at blive gift i Spanien, hvor vi mødte hinanden. I Benelmádena Pueblo, hvor genoptrænings centret “Montebello” ligger.
I 2015 mødte vi hinanden på Montebello, han havde brækket begge skinneben, jeg slås med en god omgang gigt.
På trods af vores mål for opholdet, nemlig at fokusere og arbejde hårdt på at få det bedre, kunne vi ikke kæmpe imod det kæmpe skraldebang det rungede i os begge, da vi så hinanden første gang. Det var så vildt og helt rigtigt på samme tid!
Èn af os skal dog have bopæl I Spanien, for at blive gift der, så den idé blev hurtigt skudt til jorden. Alternativet blev vores lokale strandhotel, der har sammensat en super lækker tapas menu til vores bryllup, og som er helt med på den spanske vibe.

Vielsesringene

Vielsesringene skal guldsmed Dirk´s stå for. De laver super flotte ringe. Alternativt har vi snakket om at flyve til Dubai og få lavet et sæt, da prisen skulle være 1/3 der nede. Jeg tænker nu at vi ender med at blive hjemme og betale prisen. Der er trods alt nok at holde styr på, op til sådan et bryllup.
 
Jeg er fra Vejle oprindeligt, men blev så “headhuntet” til Djursland, da min kæreste har en datter i forvejen, som dengang boede i Grenå.
Sammen fandt vi vores drømmehus, et bjælkehus ud til naturstien, som vi har sat i stand til vores det sidste halvandet år. Nu er lille Lea og hendes mor og kæreste også flyttet til Ebeltoft, så nu er vi alle samlet, og det er så skønt at bo her!

Vi elsker naturen! Skoven, havet, fuglene, rådyrerne, roen og den friske luft

Vi elsker naturen! Skoven, havet, fuglene, rådyrerne, roen og den friske luft. Det er lige os, og vi er så glade for at kunne holde vores bryllup på Ebeltoft strand, som også har en helt fantastisk udsigt, der er oplagt til de smukkeste bryllupsbilleder.
 
D. 20. Januar flyver min søster og mor hjem fra Spanien (jeps, de har bosat sig der, de heldige asner), og så skal der prøves brudekjoler!
Jeg har altså ikke fundet KJOLEN endnu, men med en fortid i Vejle, så skal jeg ikke kunne udelukke at jeg ender i en Panayotis brudekjole.
Min kæreste vil tage ind til No. 1 og finde sit tøj. Han har en hel klar forestilling om, hvordan det skal se ud. Det ved jeg af gode grunde ikke så meget om 🙂
 
Min kæreste fylder 30 år til marts (han når desværre ikke udenom en gigantisk peberkværn eller lign.) og jeg fylder 35 til august. Så det bliver et begivenhedsrigt år for os! vi har købt billetter til bryllupsmessen d. 21. Januar i Århus. Vi glæder os!

Sagen er den, at jeg går meget op i at få skabt minder, og dokumentere dem

Sagen er den, at jeg går meget op i at få skabt minder, og dokumentere dem, og kigge på dem igen. Nogen (min kæreste) vil nok mene jeg går lidt for meget op i det, men når tiden så går, så er han også rigtig glad for at se tilbage på de minder vi har skabt sammen.

Bryllupsbilleder

Vi er først ved at få styr på de helt grundlæggende ting som dato og sted, og da vi fik det i tirsdags, skrev jeg straks til en gammel bekendt på Facebook, hvis bryllupsbilleder jeg ikke har kunne slippe, siden jeg så dem første gang. De er så smukke og fortæller på fineste vis både historier, stemninger og følelser. Det er præcis sådan nogle billeder jeg drømmer om, og derfor måtte jeg høre hende ad, hvem der har taget de flotte billeder.

Jeg drømmer om billeder lige fra vi forbereder os, til vi giver den gas på dansegulvet

Jeg drømmer om billeder lige fra vi forbereder os, til vi giver den gas på dansegulvet. Det er desværre ikke en økonomisk mulighed, så derfor vil vi begge blive ovenud begejstret hvis vi kunne vinde den her konkurrence. Det vil gøre vores bryllup fuldendt.