Vielse i Raklev Kirke Kalundborg

Vielse i Raklev Kirke Kalundborg

Vi skal giftes

Vielse i Raklev Kirke Kalundborg – Jacob og jeg mødte hinanden i september 2011 gennem mine forældre. Min far er værkfører og Jacob var mekaniker i samme firma.
Vi havde dog aldrig haft øje på hinanden, da vi hver især havde haft kærester. Min mor havde dog hele tiden håbet, at vi en dag ville finde sammen og lagde heller ikke skjul på at fortælle mig da jeg blev alene, at Jacob altså også var blevet alene.
Et prik på facebook blev til et første møde. Jeg var dog så genert, at jeg de første 3 gange havde sørget for min veninde skulle med 😀
Der skulle åbenbart mere end min veninde til at skræmme ham væk, og nu skal vi altså giftes ;o)
Bryllup i Skelby forsamlingslokale Bryllupsfest på Comwell i Rebild Bryllup på Sjette Frederiks Kro Aarhus Bryllup på Luneborg Kro Nordjylland Bryllup i Zen Garden Vestsjælland Bryllup på Venge kloster Bryllup på Fanø

Hverken uheld eller sygdom stopper kærligheden

Jacobs og mit forhold har fra få måneder efter vi mødte hinanden, været sat alvorligt på prøve rigtig mange gange. Få måneder efter blev jeg alvorlig syg med min nyre og gennemgik en større operation. I november 2012 var Jacob ude for en ulykke, hvor en olietønde sprang i luften og knuste hans ben. Han er heldig han har benet idag – men endnu mere heldig at han er i live.
I marts 2013 fik vi vores søn, Lucas. Det første år var vi inde og ude af Holbæk Sygehus og Odense Universitets Hospital, da Lucas havde mange maveproblemer og talrige infektioner. Det har været måneder med søvnløse nætter, en smerteforpint søn og Jacob med mange smerter og manglende overskud efter sin ulykke.

Adskilt fra hinanden

Vi har flere gange i vores forhold været adskilt fra hinanden når jeg var indlagt med Lucas og Jacob skulle få hverdagen til at hænge sammen, og vi har haft mange episoder, hvor vi har kunne kaste håndklædet ringen og give op, da det hele flere gange har været opslidende i vores forhold. Vi har haft en del modgang, der har gjort at vi ikke har haft tiden eller overskuddet til at være os, at være kærester og have vores egen tid til at pleje vores forhold. Men kærligheden har været, og er så stor, at alt vores modgang, kun gør at vi holder endnu bedre sammen.

Skifteholdsarbejde

Vi arbejder begge skifteholdsarbejde. Jacob på Novo Nordisk og mig som sygeplejerske. Vi har lært at prioritere vores kærlighed på andre tidspunkter end aftentiden og istedet nyde når vi fx har en formiddag sammen. Der kan sagtens gå 4 dage på en uge, hvor vi ikke ser hinanden, da den ene er kørt på arbejde når den anden kommer hjem.
Da jeg blev 30 år i maj 2017 troede jeg at Jacob og jeg skulle ud og spise. Han havde istedet arrangeret surpriceparty for mig og under hovedretten faldt han på knæ foran hele familien 🙂

Vielse i Raklev Kirke i Kalundborg og bryllupsfest i Svanevejens Festlokaler

Vi skal den 2. juni 2018 giftes i Raklev Kirke i Kalundborg. Denne dato er speciel for os, da det der er 6 år siden vores søn blev døbt.
Derefter har vi inviteret 68 gæster til fest i Svanevejens Festlokaler også i Kalundborg.

Vi har valgt at min søster skal lave vores bryllupskage

Vi har valgt at min søster skal lave vores bryllupskage. Hun er fantastisk kreativ og laver de lækreste kager.
Vores vielsesringe har vi endnu ikke fundet, men min kjole er bestilt hos Von Barner Bride i Asnæs. Det bliver en kjole vores der bliver foretaget nogle ændringer, så den ender med at være som min drømmekjole har set ud fra start. En havfruekjole med dyb ryg og stropper af sten og perler.

Dette bliver vores drømmebryllup

Dette bliver vores drømmebryllup og noget vi har set frem til efter alle de ting vi har været igennem. Et drømmebryllup der bevidner, at alt denne modgang ikke har stoppet vores kærlighed til hinanden, men derimod sørget for, at vi har lært at stå sammen i svære tider, støtte hinanden og elske hinanden uanset hvad der kommer på vores vej.
Jeg glæder mig til at sige “Ja” til manden i mit liv, min klippe, min soulmate og min bedste ven.

Billeder betyder utrolig meget

Billeder betyder utrolig meget for min kæreste, han har billeder i albums helt tilbage fra han var baby, og i hans øjne er billeder så vigtig en del af livet, da det er noget vi aldrig får igen. Dette har han gennem de sidste 6 år lært mig, og jeg er efter jeg har mødt ham blevet ligeså opmærksom på at få billeder af de ting der betyder noget, de små glimt i hverdagen, de sjove stunder, de kærlige øjeblikke og alt andet.

Foreviget vores bryllup med billeder af hele dagen af en dygtig fotograf

Det vil betyde alverden for os, at få foreviget vores bryllup med billeder af hele dagen af en dygtig fotograf. Vi har tidligere kigget på bryllupspakkerne fra Vores Store Dag, da vi var facineret af de billeder I havde på jeres hjemmeside, og hvor smukke de så ud.
Det har desværre været en af de poster hvor vi har snakket om, at vi muligvis må gå på kompromis ift. budget og dermed ikke kan få de billeder vi egentlig går og drømmer om. Vores drøm er at have en dygtig fotograf til at forevige vores øjeblikke fra dagen, at vi får nogle fantastiske minder på billeder og vi får nogle dejlige billeder af os og ikke mindst vores gæster sammen med os.
– Fra en brud der om 6 måneder og 4 dage går op af kirkegulvet i sin drømmekjole til sin drømmemand – og forhåbentlig med drømmefotografen :o)