Brejning kirke bryllup

Brejning kirke bryllup

Fantastiske bryllupsbilleder Color Hotel Skagen bryllup

Vi er et ungt par på de 29 år

Vi er et ungt par på de 29 år, Vi vil gerne vinde en bryllups fotograf fordi vi faktisk har fjernet det fra vores budget da pengene ikke er til det desværre. Vil gøre det kort om hvem vi er. Pigen jeg blev forelsket i for snart 4 år siden hedder Dorthe, hun kommer fra Vorbasse og valgte at sige ja til mig, da jeg friede på Århus banegård hvor vi mødte hinanden.

Jeg hedder Rune, jeg kommer fra Vejle, men har boet snart over alt i hele landet. Flyttede til Århus da jeg mødte Dorthe og vi startede vores tilværelse i et studieværelse i Risskov.

Dorthe får sin brudekjole fra askepot og valentino i Tønder

Dorthe får sin brudekjole fra askepot og valentino i Tønder hvis jeg husker rigtig, og jeg har mit jakkesæt fra Bertoni som jeg håber er fint nok.

Vielsesringe

Vi har købt Vielsesringe fra Smykke hjertet i Billund, Vi har fået den bedste betjening vi kunne forstille os, men da vi skulle hente ringene. En historie for sig selv, første gang var butikken lukket fordi den ikke har de åbningstider der stod på nettet. Anden gang var de ikke ingraveret og min ring lignede ikke den som jeg valgte. Trejde gang passede den ikke i størrelsen, så vi håber når vi skal hente fjerde gang det hele bare passer.

Bryllupskagen

Jeg laver vores bryllupskage selv, regner med en vanillie kage bund, med hindbærmousse og passionsfrugt creme. Vi føler vi har styr på det meste i forhold til vores Bryllup så vi bliver hjemme fra bryllupsmesserne. Vi har valgt Brejning kirke at blive viet i, da vi bor i Brejning nu, det er her hvor vi skal blive gamle sammen.

Super smukt med Vejle fjord i baggrunden

Det rigtige grund er at skyttehushaven i Vejle er under renovation og det var vores første valg at blive gift, da det ligger super smukt med Vejle fjord i baggrunden, og masser og blomster og træer.  Det vigtigste er jo hvor vi skal holde vores Bryllup, og det er på Vejle Stadion, og jeg får rigtig meget kredit for at have fået overtalt Dorthe til at vælge Vejle stadion. Men sandheden skal frem, jeg skal kun have kredit for at have fundet Dorthe, da det var hendes Ide. Hele hendes Familie er VB fans og er jeg også, så det kan ikke blive mere perfekt.

Jeg sprang over lidt over alle detaljerne for vores bryllup da jeg hellere ville bruge ordene på at forklarer om vores forhold og måske grunden til at vi havde tænkt os at fravælge fotograf. 

Jeg mødte Dorthe på Tinder

Jeg mødte Dorthe på Tinder, og fik arrangeret at vi skulle mødes til Århus Festuge åbnings koncert, hun kan godt lide Helmig og TV2 så det passede perfekt.Da jeg ville have Dorthe om hun ville begynde at komme sammen med mig,  var den dag hvor hun modtog et brev om hun havde opbrugt alle sine SU klip og ikke kunne få løn under det sidste af hendes uddannelse, Så jeg spurgte dagen efter.

Vi havde kun kendt hinanden i ca 1,5 måneden

Vi havde kun kendt hinanden i ca 1,5 måneden, så hun ville ikke rigtig binde sig, nok mest fordi hun vidste hun ikke fik nogle penge, og ikke ville virke som en nasser, men jeg fik hende heldigvis til at sige ja. Som sagt startede vi ud med et lille kolligie værelse, men flyttede ret hurtigt over i et større værelse inde i byen da det andet var for lille, men var det andet værelse nu også, men det var billig. Vi levede næsten 2 år på 25m2 og nærmest kun en lønning (min).

Da hun var færdig flyttede vi til Brejning hvor vi bor i en lejlighed lige nu

Da hun var færdig flyttede vi til Brejning hvor vi bor i en lejlighed lige nu, og hun er begyndt at læse til lærer, hun mangler kun 1 år før hun er færdig, når hun er færdig skulle det gerne kunne sørger for jeg kunne begynde at læse igen. Jeg er Tømrer og faldt ned af et tag for et par år siden, og det har medført jeg lever i smerter hver dag og ikke kan holde til at være tømrer.

Da jeg faldt ned fra taget var Dorthe så sjød til at passe på mig, og er hun generelt set når jeg kommer til skade, eller bare er træt, så føler hun fortjener et par gode billeder på sin bryllups dag. Normalt ville jeg ikke deltage i sådan en konkurrence, da jeg jeg føler jeg skal sælge mig selv, og synes ikke det er rart, men Dorthe fortjener kun det bedste, og derfor vil jeg gerne vinde en Bryllupsfotograf af jer.