Vielse i Vor Frue Kirke i Assens

Vielse i Vor Frue Kirke i Assens

Vor Frue Kirke i Assens

Vielse i Vor Frue Kirke i Assens – Jeg er en ung kvinde på 27 der skal giftes med min drømmemand på 34. Sammen har vi en lille søn på 4 måneder. Vi står og skal have et sommerbryllup i 2018 og kan slet ikke vente! Vi er bosiddende i Odense, men jeg har altid drømt om at blive viet i Vor Frue Kirke i Assens, og min mand har drømt om et bryllup ved havet – så begge ønsker bliver opfyldt ved at holde fest på Sydvestfyn. 

Min kommende mand og jeg

Min kommende mand og jeg mødte hinanden sommeren 2011 på vores begges daværende arbejdsplads. 🙂 Min mand var 28 og var netop ansat i marketingsafdelingen og jeg var 21 og ansat som studentermedhjælper. Vi havde en lidt kringlet start på forholdet, men vi ønskede hinanden så brændende og vi fik selvfølgelig hinanden.

Han er min drømmemand

I 2015 flyttede vi fra vores lille fælles lejlighed i Odense og ud for byen i rækkehus, og i vinteren 2016 blev vi gravide med vores første barn. Martin tog røven på mig i april 2017, hvor han til min fars store fødselsdagsfest med næsten 80 mennesker faldt på knæ – på vores fem-årsdag. Jeg sagde selvfølgelig ja – mave eller ej. Han er min drømmemand. <3 Brylluppet blev deforme hurtigt sat til året efter – den 16/6 2018. Det skal være vores dag, og kun vores.

Bryllupsfesten holdes i Thorø Huse Forsamlingshus

Vielsen bliver foretaget i Vor Frue Kirke i Assens, og præsten der også overværede vores forlovelse. Der er inviteret 70 mennesker til festen og 20 ekstra til receptionen. Receptionen kommer til at foregå i Vor Frue Kirkes Hus, hvor der vil blive serveret små sandwiches og champagne (mens bruden og brudgommen får taget billeder i den lokale park ved søerne), hvorefter bryllupsdagen vil blive skåret (kreeret af en kollegas konditorkone). Bryllupsfesten holdes i Thorø Huse Forsamlingshus. Det har altid været min kærestes drøm at blive viet ved havet, mens min var en kirkelig vielse. Min drøm blev prioriteret, med den betingelse at festen bliver ved havet / og det må man sige det bliver! Lige ned til vandkanten i de smukkeste sydfynske omgivelser! Maden vil vi få udefra, serveret af Frimann’s Gourmet.    Min kjole er en Angela Liva fra en vintage kollektion af Annie Hermansen. Gommens tog forventes fra Bertoni. Ringene fra Zinglersen i Odense. (Vielse i Vor Frue Kirke i Assens)

Fotografen er noget af der sidste vi mangler at få på plads

Fotografen er noget af der sidste vi mangler at få på plads, da det er klart en af de vigtigste detaljer! Det er den eneste måde vi rigtig kan få foreviget vores store dag, og vi ønsker at de bliver foreviget på den aller bedste måde. Alle vores store dage falder på den 29.: vi blev kærester den 29/4, Martin friede den 29/4 og vores søn blev født den 29/7. Men vores bryllupsdag er så stor en dag for os at vi besluttede den skulle have sin helt egen specielle dato. <3 Så den 16/6 håber vi på en uforglemmelig dag, og en dygtig fotograf der kan forevige dette. 🙂