Hune kirke bryllup

Hune kirke bryllup

Vi har valgt Hune kirke i Jammerbugt kommune

Vi har valgt Hune kirke i Jammerbugt kommune , fordi vi har et kæmpe stort familie sommerhus i Blokhus hvor også festen skal holdes i den store have med opslået telt

Det bliver et sensommer bryllup

Det bliver et sensommer bryllup i sep. hvor vi skal have 60 gæster med . Kagen laves af min gode kollegas datter , der er konditor .

Tøjet er der ingen af os der ved endnu, vi skal på bryllups messe i Århus i jan.

Vi bor i Århus

Jeg sandra er vest jyde og fra Ringkøbing. Min kommende mand Kenneth er klingende århusianer ,vi vælger at holde bryllup nordpå da vi altid samles med den store familie der og havet som jeg ofte længes efter , vi bor i Århus nemlig.

Ren kærlighed

Kenneth og jeg mødte hinanden for 4 år siden i forbindelse med uddannelse. Jeg er 34 og kenneth er 48. Selvom alders forskellen er til at føle på nogen gange ? så det ren kærlighed .
Jeg holder ham i live med spas og løjer og han sætter en Dæmper på når jeg er lige lovlig frisk ?☺️

Vores bryllups rejse blir en løbe rejse til USA

Vi er begge meget aktive med sport, så vores bryllupsrejse blir en løbe rejse til USA , 14 dage efter bryllups festen med 4 andre , det siger de selv er helt skævt ?at nogen vil dele bryllupsrejsen med andre, så vi er et lidt ualmindeligt par der bare vil have en skøn dag med dem vi elsker og holder af , det må være fordi nok ???