Bryllup Traktørstedet Højeruplund

Bryllup Traktørstedet Højeruplund

Det hele startede som en lille date på Gimle i Roskilde

Bryllup Traktørstedet Højeruplund – For 3 år siden mødte jeg en sød fyr og flot fyr på min arbejdsplads, som jeg lige var startet på, for ca 3 måneder inden. Det skulle vise sig at være en af de bedste dage i mit liv, og som ændrede en hel del. Det der startede som en lille date på Gimle i Roskilde, blev til mange varme følelser og søde hjerter.

Det blev til lidt mere, da han friede til mig

Det blev til lidt mere, da han friede til mig i februar 2017, på valentinsdag, da vi var på ferie på Fuerteventura, og havde været sammen i lidt over to år. Nu skal vi giftes d. 2 juni 2018, og at få chancen for at få taget rigtige billeder af en en rigtig fotograf, ville være os en stor glæde, og en stor hjælp i budgettet. 

Jeg har altid drømt om kirkebryllup på en smuk sommerdag

Jeg har altid drømt om kirkebryllup på en smuk sommerdag, og det bliver det til, i Køge Katolske kirke på Bjerggade 10, d. 2 Juni 2018. Festen får vi lov at holde hele to gange, da vi både skal holde her i Danmark for min familie, og i Polen hvor min kommende mand på 32 er fra, hvor vi fejrer det sammen med hans familie, jeg er selv 28. Vi vil gerne dele mere, end bare et fællesskab som kærester, så derfor ønsker vi at blive gift og på gammeldags manér, som skal være starten på vores lille familie. Det vil vi selvfølgelig gerne fejre sammen med vores familier, som vi holder meget af, så det bliver afsluttet med et brag af en fest.

Vielsen starter kl 15 i kirken

Vielsen starter kl 15 i kirken, hvor jeg står i min brudekjole og med slør, som jeg har købt i Polen i Impressja, en lille butik udenfor Kozienice, og min kæreste i sit tøj som han også har købt der. Ringene som vi skal bære, har vi købt i Polen i en lille guldsmed i Kozienice, hvor han kommer fra. Derefter tager vi på Traktørstedet Højeruplund, hvor vi har inviteret min nærmeste familie på 39 mennesker med.

Sidst på aften inden brudevalsen

Sidst på aften inden brudevalsen, som vi danser til inden kl 23, skal vi have kage som vi får fra Karise, i Superbrugsens bager, da de skulle lave gode og flotte bryllupskager.