Reception og bryllup på Gl. Rye kro

Reception og bryllup på Gl. Rye kro

Vores (kærligheds)historie – bryllupsfotograf ”vores store dag”

Vi mødte hinanden for ca. 8 år siden da vi begge var 18 år. Vores første møde var ikke ligefrem et udkast til en stor kærlighedsroman, men når man er 18 år tænker man (eller vi gjorde) ikke på at finde den man ønsker, at leve resten af livet med, og det var nok heller ikke det første vi tænkte da vi mødes første gang til en ud af ellers så mange fester vi var til dengang, men i løbet af aften fik vi øjnene op for hinanden og siden den aften har vi været sammen og oven i købet kreeret og leveret to dejlige børn, vores datter Silke på 6 år og vores søn Alex på 3 år. Vi har i mellemtiden bosat os i Herning og vi er begge 26 år i dag.

Studenterkilen bryllup Fotograf Holstebro Josty bryllup Søllerød kro bryllup

Mange har længe spurgt os om vi ikke snart skulle giftes, og nu er tiden endelig kommet! Da Anders friede til Maja (Maja fortæller):

Jeg havde faktisk aldrig forstillet mig at blive friet til

Jeg havde faktisk aldrig forstillet mig at blive friet til. Jeg havde altid tænkt, at når vi kunne tage os sammen til det, ville vi tage på rådhuset og blive viet, men inderst inde har jeg vel altid drømt om et rigtigt bryllup med hvid kjole og stor fest. Jeg mistede min biologiske mor og min plejefar da jeg var imellem 10-14 år. Tabet af min far (som jeg kalder ham, for ja, det er det han er) var svært for os alle i familien, og det gør mig ked af det, at han aldrig har fået lov at møde min forlovet og vores børn.

Men jeg er sikker på at han ville elske dem alle<3 men hvorfor fortæller jeg dette? Jo, fordi det har en helt særlig rolle i forhold til den dag Anders friet til mig. Det var en dejlig sommerdag, jeg troede bare, at vi skulle på kirkegården og ligge blomster på min mor og fars gravsteder, men midt i det hele går Anders på knæ!

et fortryllet sted med masser af kærlighed

Lige der, et sted man måske ellers forbinder med sorg bliver pludseligt et fortryllet sted med masser af kærlighed, og jeg kunne nærmest mærke hvordan min mor og far var til stede! – det var en urealistisk oplevelse, og jeg kunne næsten ikke sige ja af bare tåre og overraskelse! – men Anders fik det svar han håbede på, og ja, nu planlægger vi vores store dag som skal være:

Vi planlægger et udendørs/drivhus bryllup i Gl. Rye

I vores familie elsker vi naturen, og alt det skønhed den bringer! – det er blandt andet også grunden til, at vi planlægger et udendørs/drivhus bryllup (ja du læste rigtigt) Anders forældre ejer en planteskole i Gl. Rye (en område med de smukkeste omgivelser).

vi får pyntet op med blomster, lys og hvad der skal til

De har et stort drivhus som de selvfølgelig vil elske at låne til os, og vi er sikre på, at det bliver meget smukt og ikke mindst romantisk når vi får pyntet op med blomster, lys og hvad der skal til. Vores børn skal være brude pige og dreng sammen med deres tre jævnaldrende kusiner og fætter hvor de skal have smukke blomsterkranse i håret (i hvert fald pigerne;)).

Vi inviterer ca. 80 mennesker til at være en del af vores dag!

Reception og bryllupsmiddag på Gl. Rye kro

Efter vielsen skal vi holde vores reception og bryllupsmiddag på Gl. Rye kro, hvor Anders har arbejdet som tjener i mange år, hvor de fantastiske ejere og ansatte stort set anses som en del af familien. Vores bryllupsfest og hvad der hører til kommer til at tage udgangspunkt i naturen med de smukkeste blomster og det rustikke naturlige udtryk. Vores bryllupskage, ringe og tøj ved vi endnu ikke hvor skal komme fra endnu, men vi håber på at få god inspiration når vi regner med at deltage i den kommende bryllupsmesse til januar i Aarhus.

Vi ønsker bryllupsfotografen ”vores store dag” fordi vi selvfølgelig kan lide de billeder vi har set

Vi ønsker bryllupsfotografen ”vores store dag” fordi vi selvfølgelig kan lide de billeder vi har set i har taget fra andre bryllupper, men også fordi vi elsker den måde i bruger lyset på i redigeringen af de fotografier i har taget og hvordan jeres fotograf kan fange en spontan situation og gøre det til det smukkeste billede der udstråler så meget stemning og kærlighed. Vi håber, at I har lyst til at være en del af vores store dag, og være med til at forevige de fantastiske minder som vi ved at vores dag kommer til at bringe.

Maja og Anders

Læs også: