Vi vil super gerne vinde en fotografering til vores bryllup

Vi vil super gerne vinde en fotografering til vores bryllup

Vi skal giftes i Skærlund kirke, da jeg er født og opvokset ved siden af denne

Vi vil super gerne vinde et fotograf til vores bryllup – Det lyder måske lidt skødesløst, men vi er faktisk ikke så langt i planlægningen endnu. Datoen er sat til 3 februar 2018, såfremt vi kan få kirke og sted for afholdelse til at passe. Vi skal giftes i skærlund kirke, da jeg er født og opvokset ved siden af denne, jeg er også både døbt og konfirmeret i den kirke, samt begge vores børn er døbt der.

Fotograf Kolding Fotograf Herning Fotograf Randers Studenterkilen bryllup Fotograf Holstebro

Skærlund kirke er en af de få korskirker der er i Danmark

Skærlund kirke ligger syd for Herning og er en af de få korskirker der er i Danmark, en lille og hyggelig landkirke, som jeg har kunnet se fra mit hjem indtil jeg flyttede hjemmefra som 20 årig. Jeg er 31 år og min kæreste er 43 år, sammen har vi to dejlige børn på 2 og 4 år. Min kæreste er landmand og jeg selv er bankansat. Vi mødte hinanden i forsamlingshuset som ligger nabo til den kirke hvor vielsen skal stå, faktisk var det 2 af mine forældres mandlige naboer som legede kirsten giftekniv. Det var kærlighed ved første blik, og vi har været sammen lige siden den aften.

Læs mere om fotograf til bryllup i Herning her.

Min bryllupskjole

Min bryllupskjole forventer jeg at købe i Lilly, mandens/gommen tøj bliver et jakkesæt, evt med vest til, stedet for hvor det skal købes er ikke bestemt endnu.

Jeg regner med at hækle knaphulspynt til mændene, da min fritid går med at hækle, og fordi jeg syntes det var en fin måde at bringe noget personligt til vores outfit. Min mor ønsker at lave kant på mit brudeslør. Festen skal holdes i multihuset i Blåhøj, en dejligt sted hvor der er mulighed for seperat afholdelse af reception og fest. Vores børn kommer til at være med til så meget af dagen som de kan holde til, sønnike på 4 skal have tøj der matcher formand og min datter på 2 elsker kjoler, så hun skal uden tvivl have en rigtig fin tøsekjole på.

Vi forventer at invitere ca 80-100 bryllupsgæster

Vi forventer at invitere ca 80-100 bryllupsgæster. Maden skal komme fra lucullus i Grindsted og bryllupskagen skal min kollega eller en bekendt lave (vi har heldigvis flere i omgangskredsen som kan den slags). Vi forventer at blive kørt i amerikaner bil fra kirken af. Min kæreste har det svært ved at være midtpunkt til sådan en fest, derfor har det også trukket lidt før vi er nået hertil. Vi har været sammen i 11 år.

Hvad koster en bryllupsfotograf ?

Kæresten vil nok spare på minderne (fotograferingen)

Jeg er desværre bange for at lige præcis fotografering er en af de ting min kæreste kunne finde på at spare lidt på, hvor jeg syntes det kunne være fantastisk at for foreviget hele dagen. Der kommer til at være jukebox til spisning og om eftermiddagen, om aftenen kommer der livemusik.

Jeg ved snart ikke hvad jeg mere skal skrive ud over, at det at vinde denne konkurrence kunne være det afgørende faktor for at datoen bliver endelig fastsat og at jeg får lov at få min ene dag som prinsesse, en dag hvor vi får lov at vise alle omkring os, hvor højt vi elsker hinanden.

Jeg håber at vi bliver taget i betragtning, til denne vildt flotte præmie.

Fotograf til kreative bryllupsbilleder.

Læs også: