Vielse Skt Nicolai Kirke i Rønne fest i selskabslokaler i Nyker

Vielse Skt Nicolai Kirke i Rønne fest i selskabslokaler i Nyker

Vielse Skt Nicolai Kirke i Rønne fest i selskabslokaler i Nyker

Wow hvor det er stort at man kan vinde en fotograf til den store dag ❤️

Nu vil jeg tage dig med på vores rejse, men først vil jeg præsentere mig selv. Jeg hedder Bettina Jensen og er forlovet med min kommende mand Michael Jensen.For snart 10 år siden en kedelig regnvejrs dag satte jeg mig ned foran min bærbare computer i mit lille 2 værelses lejet hus i Svogerslev ved Roskilde.

Jeg var året forinden blevet dumpet af min daværende kæreste en svinebonde fra Osted

Jeg var året forinden blevet dumpet af min daværende kæreste en svinebonde fra Osted som jeg havde ventet barn med men mistede. Efter jeg mistede barnet i uge 16 opdagede jeg han var utro men den nye fodermester i svinestalden og nytårsaftens dag fik jeg sparket og en bunke løgne i hovedet.
Jeg og min hundehvalp en brun labrador Bailey boede efterfølgende hos en venindes mor i 2 mdr til jeg fandt et sted at bo hvor jeg måtte have min hund med.

Mit hjerte var knust og jeg troede aldrig jeg skulle finde kærligheden igen, men jeg tog fejl ❤️

Jeg oprettede en profil på dating.dk

Nu tilbage til den regnfulde aften. Jeg oprettede en profil på dating.dk i håb om at kunne skrive lidt med nogen og efter at jeg havde bladret en masse igennem blandt alle de mænd der var faldt jeg over netop ham her, en super flot fyr med mørkt hår, solbrun og de smukkeste blå øjne… jeg tænkte næææh ham skriver jeg ikke til for hvorfor ville en så pæn fyr have en som mig…. Ja min selvtillid var lig nul… så jeg bladrede videre og gik i seng.

julefrokost i Slagelse

Da jeg vågnede næste morgen skulle jeg ind og kigge igen, og der skete det jeg ikke troede kunne ske… han havde skrevet til mig…. godt nok havde han skrevet følgende “at hvis jeg ikke var en overfladisk blondine måtte jeg da gerne skrive til ham” …. hold nu kæft en nar tænkte jeg og så fik han en overhaling ?
Men vi fangede hinanden og efter et par måneders skriveri skulle vi mødes og jeg skulle hente ham efter en julefrokost i Slagelse… tak skæbnen… ja men han boede på Bornholm så det var bare ikke så nemt…. vi aftalte at hvis han synes jeg var det han søgte så måtte han gerne kysse mig,….. og det gjorde han???????

Og vi har været sammen lige siden….
Det hele gik stærkt og efter 6 mdr flyttede jeg til Bornholm hvor jeg fik et job hos en dyrlæge ❤️

Nytårs aften 2017 da klokken var 00.00 friede han til mig efter 9 år sammen på godt og ondt ❤️

Jeg sagde ja og hans datter og søn var tilstede og de græd af glæde ❤️

Vores fælles søn Noah på 6 år sov så han så det ikke ?

Vi skal giftes i Skt Nicolai Kirke i Rønne på solskinsøen Bornholm

Nu er bryllupsplanerne for alvor gået i gang. Vi skal giftes i Skt Nicolai Kirke i Rønne på solskinsøen Bornholm ❤️ Festen skal holde i nogle dejlige selskabslokaler i Nyker lidt uden for Rønne. Bryllupskage laver min søde kollega Camilla, ringene køber vi i ur og guldhuset i Rønne, brudekjolen kommer fra Migrant i Rønne og gommens tøj kommer fra Din Tøjmand By Jan og Nalle i Rønne, der arbejder min kæreste  ?

Vi handler lokalt og støtter vores ø ?

Jeg Bettina er fra Fyn og Michael er fra Brøndby men han har boet på øen siden han var 8 år og i dag er han 46 år. Jeg er selv lige blevet 40 år. Vi har fået en bonus familie herovre og det er min bonusfar der skal føre mig op❤️ Det skal holdes her på øen lørdag d. 4 august 2018 for det er her vores hjerter bor og vi elsker vores ø og det var her vi lavede vores elskede søn Noah ❤️ Vi inviterer ca 60 dejlige mennesker, vi har desværre ikke selv ret meget familie tilbage så vores venner er vores familie ❤️

Og kan man finde et smukkere sted at tage alle de smukke billeder af den smukkeste natur

Vi ønsker at vinde fordi vi er spækket med så meget kærlighed til hinanden og de mennesker vi har i vores liv. Vi fornemmer kirken som i forvejen er meget stor blir fyldt med en masse mennesker som skal til globryllup da min kæreste Michaels er meget vellidt blandt alle på øen, så det blir en stor dag på Bornholm.  Og kan man finde et smukkere sted at tage alle de smukke billeder af den smukkeste natur ❤️

vi vil elske at have en fotograf med hele vejen

Jo det kan man sikkert godt men vi vil elske at have en fotograf med hele vejen og det ville være en kæmpe hjælp til vores bryllup som i forvejen vil koste mange penge ❤️ Så vi håber vi vil blive taget i betragtning og at du vil komme og forevige vores dag med de smukkeste billeder ❤️

Du vil ikke komme til at kede dig ❤️

Sender en masse tjærlighed fra
Michael og Bettina