Bryllupsfest på Comwell i Rebild

Bryllupsfest på Comwell i Rebild

I kan fuldende med forevigelse af den perfekte dag.

Lige nu hedder vi hhv. Christian (34) og Rikke (30), men den 18/8 2018 bliver vi en samlet familie.

Brylluppet bliver på mange måder traditionelt, men piftet op med lidt sjove elementer. Som eksempelvis vores bryllupskage, som på ingen måde bliver traditionel. Det bliver nemlig i stedet en opsats bestående af Romkugler med hvidt krymmel (for ikke at gøre det for tivoliagtigt)

Brudekjolen

Brudekjolen er helt klart en af de forberedelser jeg glæder mig mest til. Men også frygter lidt. For 9 måneder siden så jeg nemlig en smule anderledes ud end jeg gør i dag. Jeg var overvægtig. Ikke på en måde hvor jeg selv synes det var slemt, men hver gang nogle tog et billede af mig og jeg skulle se det, blev jeg ked af det. Så en dag kort tid efter min bedste venindes bryllup, sendte hun en håndfuld billeder fra festen.

Og jeg skammer mig over at sige det, men jeg skammede mig over mit udseende, min krop. Det jeg så afspejlede slet ikke hvordan jeg havde det. Så jeg tænkte at jeg måtte gøre noget så jeg kunne ligne det jeg følte. Så jeg startede på en intens kur og tabte på 6 måneder 28 kg. Jeg gik fra en XL til en XS. Og når jeg ser billeder af mig selv i dag, er jeg så tilfreds med resultatet. Men det betyder også, at jeg er helt lost ift. hvilken kjole jeg skal have. Jeg skal lige pludselig tænke i helt andre baner.

Det er skræmmende og fedt og jeg har forelsket mig i en kjole fra en Belgisk designer. Jeg håber den sidder smukt på mig. Og jeg er sikker på vi står knivskarpt ved siden af hinanden som mand og hustru. Mig i min smukke hvide kjole og ham i hans flotte jakkesæt – han påtænker et HugoBoss.

Vielsen er booket til Støvring Kirke

Vielsen er booket til Støvring Kirke. En meget smuk og traditionel kirke. Som tilflytter til byen var det vigtigt for at, at skabe en relation og skabe minder her i byen, så vi var ikke i tvivl.

Receptionen skal holdes hjemme i et hvidt telt

Receptionen skal holdes hjemme i et hvidt telt med hjemmelavede borddekorationer og en hjemlig atmosfære. Vi vil efter receptionen have taget billeder i nærområdet. Vi bor i Støvring, en mellemstor by i Nordjylland. Området er fantastisk smukt og naturen viser sig fra sin smukke side med Rebild Bakker i

Lidt om vores tid sammen

Vi mødte hinanden tilbage i 2006 på arbejdet. Her arbejdede vi sammen i 2 år inden vi endelig blev kærester. Vi blev ikke kun kærester, men også hinandens bedste venner, hvilket i den grad har medvirket til vores stærke forhold. Vi havde allerede dengang mange planer for fremtiden, men ting tog tid. Derfor brugte vi ungdommen på at bo i diverse lejligheder for endelig i 2015 at flytte ind i vores nybyggede hus.

Inden da, i 2013, kom vores datter Clara til verden. Det var dengang en svær tid at være forældre. Det kom helt bag på os, hvad det at være forældre indebar. Det var en tid, hvor Christian i den grad måtte knokle. Jeg fik nemlig en svær fødselsdepression der gjorde, at jeg meget af tiden var udkørt, ked af det eller bare ikke i stand til at klare nogle opgaver på egen hånd. Men kærligheden til hinanden og vores datter gjorde os stærkere som familie, og i 2016 bød vi vores søn velkommen til verden.

Forlovelsen

Efter 8,5 år som kærester og forældre, overraskede Christian med en forlovelsesring i Berlin. Vi var på vores første rigtige by-ferie med ungerne, da han fuldstændig tog røven på mig og gik på knæ en tidlig onsdag morgen. Det var fuldstændigt uperfekt perfekt som jeg sad der på gulvet – svedig i løbetøjet – og på uretfærdigste vis havde tyvstjålet begge ungers nusse- bamser for at tørre glædestårerne væk. Og jeg var jo ikke et sekund i tvivl om mit svar. Selvfølgelig ville jeg giftes med ham – endelig, langt om længe. Så der gik ikke mange uger, før vi begyndte planlægningen.

Planlægningen

Vi har aldrig været rigtig traditionelle. Eller jo, vi er ”skabs”-traditionelle. Vi kan godt lide det skæve input i en traditionel vielse, så derfor bliver vores bryllup på

baghaven. Vi vil også rigtig gerne have fanget nogle lidt mere rå billeder, hvor Aalborg er lige i nærheden med rå bygninger og byliv.

Efter bryllupsfotograferingen vil festen indfinde sig.

Igen drager vi mod den smukke natur, og afholder bryllupsfesten på Comwell i Rebild. Her er der sørget for lækker mad til gæsterne og skøn musik til senere. Hele dagen igennem skal gerne bære præg af intim festlighed med vores 40 nøje udvalgte gæster og vi kan ikke vente med at erklære vores kærlighed foran alle dem vi holder af.

Jeg tror at vores bryllup i sandhed bliver den bedste dag i vores liv

Jeg tror at vores bryllup i sandhed bliver den bedste dag i vores liv og jeg vil så gerne have den foreviget på smukkeste vis.

Og det er her I kommer ind i billedet. For I besidder i den grad nogle af de bedste fotografer – det føler jeg mig i hvert fald overbevist om. For jeg har ikke forstand på det tekniske og jeg tager selv enormt dårlige billeder, men når jeg surfer rundt på jeres side (hvilket jeg bruger mange timer på), så bliver jeg gang på gang imponeret over jeres nytænkning og jeres evne til virkelig at fange de smukke øjeblikke. Det være sig ved brudeparret som ved gæsterne.

Fotografens opgave

Fotografens opgave er mindst lige så vigtig som mange andre elementer af brylluppet og det vil være den største ære, at have jer med på holdet, så vi kan nyde dagen og være bekymringsfrie – også på det punkt.

Så med en helt masse håb, krydsede fingre og ydmyghed, vil vi vente i spænding på jeres afgørelse <3

De kærligste bryllupshilsner Christian og Rikke