Bryllup på Bramslevgaard

Bryllup på Bramslevgaard

Jeg så jeres opslag på Facebook, hvor man kunne vinde en heldagsfotografering til bryllup.

Vi mødte hinanden på Tinder

Vi mødte hinanden af alle steder på Tinder. Her skrev vi sammen ca 14 dage før vi mødte hinanden for første gang. Første møde var en lørdag eftermiddag, hvor vi mødtes over en kop kaffe i Aalborg. Da jeg (Line) havde vist Nick rundt i Aalborg, hvilket tog nogle timer, fulgtes vi hjemad. Det viste sig, at Nick både blot 200 m fra mig. Vi stoppede foran min opgang, hvor han spurgte om jeg ville på endnu en date med ham samme dag. Her fik han at vide, at jeg skulle tænke over det. Jeg fik kolde fødder og tog over til mine bedsteforældre, hvor Nick skrev til mig senere sammen aften, om jeg i stedet ville med i biografen. Jeg kunne ikke få mig til at blive ved med at sige nej, så jeg tog med. Dagen efter skrev han igen, og ville gerne mødes endnu en gang. Inden vi havde vist af det, havde vi været sammen hver dag i et par måneder, og vi besluttede os derfor at flytte sammen. Siden hen har vi købt hus i Nørresundby og fået en søn som nu er knap 1,5 år. 

Vi har valgt det skulle være den 10. maj, da dette er vores årsdag, hvilket vi synes kunne være lidt romantisk.

Vi skal holde vores bryllup på Bramslevgaard

Vi skal holde vores bryllup på Bramslevgaard, hvilket er en herregård tæt ved Hobro. Vi skal vies af en præst samme sted, og hvis vejret holder skal det være ude i den flotte have som hører til stedet. Hvis vejret ikke holder har vi heldigvis en plan b, hvor vi skal vies i denne gamle gildesal. 

Vi har sendt ‘save the date’ ud til 65 personer. Planen er, at vi skal vies kl. 14.00, reception kl. 16.00 og middag fra kl. 18.00. Vi har bestilt band, hvor en fra bandet også spiller/synger under vielsen. Vores plan er, at vores søn Thor skal være brudesvend og ringbærer under vielsen.

Bryllupskjole og skræddersyet jakkesæt

Nick vil gerne have et skræddersyet jakkesæt med indgravering med dato i. Jeg har købt bryllupskjolen, over en hjemmeside kaldet www.jjshouse.com. Vi har kun kigget lidt efter hvilken stil vi gerne vil have vores ringe, og nået frem til at de ikke skal være ens. Nick vil gerne have hans skal være i titanium og jeg vil gerne have en i guld. Vores bryllupskage ved vi endnu ikke, hvor denne skal være fra. Men min venindes lillesøster er virkelig dygtig til dette, så hende har vi i tankerne. 

Vi har snakket om, at tage på bryllupsmesse i Aalborg Kongres og Kultur center til januar 2018. 

Heldagsfotografering

Vi vil være rigtig taknemmelige, hvis vi vandt denne heldagsfotografering. Det ville sparer os for en masse penge, og vi er samtidig fri for at gå på kompromis med, hvor af dagen vi ellers ville have en fotograf til at være. Vi krydser fingre for, at I vælger os og vores kærlighedshistorie.

Med venlig hilsen Line (27 år) og Nick (32 år)