Bryllup på Restaurant Søgaarden

Bryllup på Restaurant Søgaarden

Min kommende mand og jeg skal giftes i Ilskov kirke

Bryllup på Restaurant Søgaarden tæt på Herning – Historien : Min kommende mand og jeg skal giftes i Ilskov kirke. Vi bor i Norge begge to, men jeg er døbt i den lille, vakre kirke i 1991 og hele min danske familje er døbt og begravet der. Vi ville gøre noget andet enn ”resten” av hans familje som alle gifter seg der han er fra i Norge. Det har været 3 bryllup de sidste 3 år, så ville gøre noget annerledes. Festen skal vi holde på Restaurant Søgaarden i Sunds hvor mine besteforeldre holdt guldbryllup i 2007. Så vi tar alle vores 106 gester (hvis alle kommer!) med fra Norge til Denmark for å vise lidt av min baggrund. Fredagen holder vi en fest for gesterne sånn at de kan blive lidt kendt før den store dag.

Se flere bryllupper ved Herning her.

Min bryllupskjole er lidt ”annerledes” og er designet af Justin Alexander

Min bryllupskjole er lidt ”annerledes” og er designet af Justin Alexander. Jeg så den tilfeldig på Pinterest og ringede rundt til alle salonger i hele Europa der førte den designer (kun 2 i hele Norge) og fandt til sidst Casa Lezar i København som gerne ville bestille den til mig mod et depositum. Så der tok jeg en stor chance, men den er fantastisk! Bryllupskagen bliver nok leveret af Kageriet i Holsted. Ringe og gommens tøj er ikke helt bestemt endnu, men han skal hvert fald have en mørkeblå dress på siden blådt er tema.

Se vores store dags bryllupsbilleder her.

Vi skal selvfølgelig holde bryllup 18.08.18

Vi skal selvfølgelig holde bryllup 18.08.18 som er den fineste dato noensinne. Jeg er meget til ”infinity” og i denne dato er der 3 infinity tegn. Efter min far døde i 2010 har min mor til og med tatoveret infinity tegn på håndleddet. Jeg er 26 og min kommende mand er 25 (bliver 26 d. 1 oktober). Vi mødtes heeeelt tilfeldig til ”russetreff” i 2010 (i ved der vi går uf af high school og har de røde bukser på 1 månede før 17 maj) blant mange, mange tusen mennesker, og 5 uger senere var vi kærester. Nu skal vi sannelig giftes!

Vi kommer ned til Jylland i januar for at deltage på bryllupsmessen i Århus, søndag 21 januar. Vi vil såå gerne vinde bryllupsfotograf ved Vores Store Dag fordi jeg sprang budsjettet for at booke jer allerede…… Det ville hjulpet helt vildt meget og vi kunne tilbyde vores norske gester en endnu større fest! I tar de bedste billeder og for mig er det at jeg er glad for billederne efter bryllupet ekstemt viktig.

Læs mere om fotografering ved Herning her.

Krysser alt vi har og håber vi vinder denne fantastiske premie.

Læs også:

GemGemGemGem

GemGem