Bryllup i Økologiens Have i Odder

Bryllup i Økologiens Have i Odder

Kære Vores Store Dag

Ud af alle de tusinder, som også håber og fortjener at vinde, så ønsker jeg inderligt, at det bliver mig og min forlovede. 

Studenterkilen bryllup Fotograf Holstebro Josty bryllup Søllerød kro bryllup

Her er mit eventyr:

Jeg mødte min forlovede i sommeren 2011, vi arbejdede sammen i en outdoor butik. Selvom vi så hinanden næsten hver dag, var det ikke før februar 2012, at han tog sig sammen til at invitere mig ud. Vores første date havde vi på en udendørs skøjtebane. Rigtig pladder-romantisk og morsomt. Det blev til flere dates, som blev til lange aftener i hans lejlighed. Måneder gik. Han var en ægte gentleman og efter det første kys, spurgte han om, jeg ville være hans kæreste. Jeg sagde nej. 

Det bliver et sommer-boheme bryllup

Men nu har vi været kærester i 5 år og i februar i år, friede Nick til mig på den samme skøjtebane, som vi havde vores første date på. Endnu mere pladder-romantik. Jeg er lykkelig.  Det bliver et sommer-boheme bryllup med blomster, levende lys og dans til den lyse morgen. Jeg er en rigtig blomster-pige og elsker alle farverne, som vores natur har om sommeren. Ingen af os er religiøse, så vi vil have et udendørs eftermiddagsbryllup med hjemmestrikket ceremoni.

Det hele kommer til at foregå i Økologiens Have, som ligger i Odder

Det hele kommer til at foregå i Økologiens Have, som ligger i Odder. Det er det mest eventyrlige sted med masser af smuk natur. Festen holdes i deres store væksthus, hvor vi kan spise og danse omgivet af smukke planter og blomster og lys. Maden er booket hos en ven af familien. En slagter som tager sin store grill under armen og disker op med en overdådig grill buffet. 

Vi har hyret en ung guitarist ved navn Jens Korsbæk til at være med fra ceremoni til brudevals. 

Vielsesringe og bryllupstøj

Vielsesringe og bryllupstøj er der ikke styr på endnu (selvom jeg kigger kjoler dagligt), vi går efter nogle gode tilbud under januarudsalget til næste år. Vi kunne også godt finde på at tage til messe her i Aalborg, hvor vi bor. 

BryllupsKagen

BryllupsKagen bliver en naked cake med masser af friske bær, spiselige blomster og lækker vaniljecreme. Leverandøren er der ikke styr på endnu. 😀 

Nick er 25 og kommer fra Silkeborg. Jeg er 26 og kommer fra Viborg. Vi flyttede sammen til Aalborg i 2013. Brylluppet bliver holdt i Odder, fordi vi faldt for stedet. Gæstelisten tæller 86 personer, ingen børn. 

Jeg vil ELSKE at vinde en fotograf fra Vores Store Dag

Jeg vil ELSKE at vinde en fotograf fra Vores Store Dag. Jeres måde at indkapsle tradition uden, at det bliver kedeligt eller genbrugs-agtigt er vidunderlig. I har øje for de små ting og sørger for at Jeres billeder husker det, man ellers let kunne glemme. Lige fra de store øjeblikke til de små er Jeres billeder fulde af stemning og gør minderne levende. 

Håbefuldt

Nadia

Læs også: