Christianskirken i Aarhus

Christianskirken i Aarhus

Hurra! Vi skal giftes! Og vi glæder os helt vildt!

Min forlovede og jeg har booket Danmarks største folkekirke, Christianskirken i Aarhus, til vielsen. Fordi den er smuk, simpel og lys i farverne. Og så holder vi efterfølgende en stor receptionen i krypten i kirkens kælder. Efterfølgende kører vi afsted mod Randers. Ikke til Randers, men til en by tæt ved Breezer-byen, nemlig Hørning, hvor det smukke og ret u-opdagede ”Hørninghus” ligger. Vi faldt pladask for stedet, der er inspireret af en norsk stavkirke udvendigt. Indvendigt er der højt til loftet, lyse træfarver og plads til 150 mennesker. Dog bliver vi ikke nær så mange, men vi regner med at blive omkring 120 mennesker. Vi har begge to store familier og en masse kære venner, vi gerne vil dele dagen med.

Noelia Roy Albert fra Argentina skal både lave bryllupskagen og maden til vores fest

Noelia Roy Albert fra Argentina skal både lave bryllupskagen og maden til vores fest. Hun er en eminent konditor og kok og et fantastisk strålende og varmt menneske, som jeg personligt har kendt i mange år. Vores ringe laver min forlovedes fars ven, som ejer en guldsmedforretning i Silkeborg. Vi går efter et simpelt design, som vi ikke bliver trætte af – selv efter mange år. Min kjole er jeg stadig på udkig efter. Men jeg har nogle helt særlige ønsker for, hvordan den skal se ud, og så er opgaven at finde den designer, der ligger inde med det. Jeg tør ikke sige mere, for tænk hvis min forlovede læser denne tekst og derved får kjolen afsløret! Min forlovedes tøj er ligeledes en overraskelse for mig – det vil jeg ikke kende til, før jeg går op af kirkegulvet. Men mon ikke vi snakker sort eller blå blazer og bukser J

Min forlovede voksede op med sin danske familie i Peru

Min forlovede voksede op med sin danske familie i Peru. I hans senere år har han boet først i Hillerød og siden i Gjern, inden han flyttede til Aarhus. Jeg selv er født i København, og har siden boet i Ringkøbing og dernæst Stjær, tæt ved Aarhus. Nu bor jeg også i Aarhus – og det var her, vi mødte hinanden. Mere om det senere.

Vi holder vores bryllup på Hørninghus fordi stedet ligger tilpas tæt på Aarhus

Vi holder vores bryllup på Hørninghus fordi stedet ligger tilpas tæt på Aarhus, så det er let for alle vores Aarhus-gæster at komme til og fra festen. Og selvfølgelig fordi stedet har en fantastisk charme, som med sit rustikke og lidt norske udtryk stemmer overens med vores begges store passion for netop Norge. Jeg er selv kvart normand, og vi har brugt utallige sommerferier i vores hytte, som ligger på en ø i den norske skærgård. Norge er også vores helt sikre hit til fremtidige ferier sammen.

forårsbryllup

Bryllupsdatoen er lagt – det bliver den 24. marts 2018. Dermed bliver det et tidligt forårsbryllup. Enten med en sol, der brager igennem frosten i græsset – eller fygende snevejr. Eller bare gråt sjap. Vi tager det som det kommer, og vi er sikre på, at intet vejr kan tage humøret fra hverken os eller festen.

Min forlovede, Silas Roswall, hedder han, og jeg mødte som sagt hinanden her i Aarhus. I uni-baren, som vi kalder den. På det tidspunkt lå han helt uden for min forestilling om, hvem jeg skulle falde for. Han havde jo store overarme, tatovering og studerede IT! Jeg har forestillet mig en med skovmandsskjorte, guitar og all-star sko. Men han faldt simpelthen for mig, og var så lusket, at han besøgte mig ugentligt i den café, hvor jeg dengang arbejdede. På den måde kunne jeg jo ikke undgå at snakke med ham – jeg var på arbejde. Og derved lærte jeg ham at kende, og jo dybere relationen blev, des bedre syntes jeg om ham. Cafébesøg blev til dates, dates til større tanker om forhold, og større tanke til et ”vil du være min kæreste?”. I dag er der ring på fingeren! Silas Roswall er 26 år og jeg er 25 år.

Vi har ikke planer om en bryllupsmesse, men jeg skal heller ikke udelukke det. Det er ikke noget, jeg har undersøgt så meget om endnu.

Nu til det, det hele drejer sig om: Hvorfor vi gerne vil vinde en bryllupsfotograf hos lige netop jer!

Det er simpelthen fordi, vi drømmer om at få taget nogle knaldgode, professionelle billeder

Det er simpelthen fordi, vi drømmer om at få taget nogle knaldgode, professionelle billeder på vores store dag. Samtidig er vi begge studerende, så vores budget tillader ikke, at vi betaler i dyre domme for det. Men gode billeder fra gode minder betyder enormt meget for mig, og jeg har hørt om alt for mange par, der ikke var tilfredse med deres bryllupsbilleder. Det er jeg sikker på ikke kommer til at ske, hvis vi får dem taget ved jer. Derfor vil det være en fantastisk gave at få – og en, der kommer til at gavne os resten af livet.

Med venlige hilsener og store forhåbninger

Cecilie Højlund Wibe