Herthadalen bryllup i Lejre

Her kommer min k√¶rlighedshistorie, forkortet og tilpasset til jer ūüėä

Jeg husker tydeligt dengang, jeg m√łdte min k√¶reste for aller f√łrste gang. Det var i Greve hallen i √•r 2008, hvor vi skulle spille h√•ndbold sammen, da det gymnasium, som vi begge gik p√•, havde f√¶lles idr√¶tsdag. Han var og er stadig boldmongol, s√• man kunne simpelthen ikke lade v√¶re at glo p√• hans store engagement trods manglende kunstskaber. Der skulle dog g√• et halvt √•r f√łr, vi endelig fandt sammen, og siden da har ingen af os set os tilbage.

Se kreative bryllupsbilleder ved professionel bryllupsfotograf her.

Vi er begge f√łdt og opvokset i Greve/Karlslunde

Min k√¶reste er 28 √•r, og jeg selv er 25 √•r. Vi er begge f√łdt og opvokset i Greve/Karlslunde. Trods denne unge alder, s√• har jeg de seneste 3 √•r dr√łmt om bryllup, s√• da han friede under en weekendtur til Rom tilbage i marts m√•ned, n√•ede min lykke til nye h√łjder! S√• nu er de store bryllupsplaner g√•et igang, og vi h√•ber p√• at kunne samle en masse inspiration ved bryllupsmessen i lokomotiv v√¶rkstedet d.30 september. Og det bedste ved det hele er, at Janus er meget “p√•” omkring hele brylluppet, s√• det er fedt, at vi kan planl√¶gge sammen.

Bryllup i Herthadalen i Lejre

Brylluppet skal finde sted l√łrdag d.08 september 2018 ved Herthadalen i Lejre, hvor vores familie og t√¶tteste venner er inviteret. Vi forventer at blive omkring 70 personer. P√• denne dag kan vi ydermere fejre 9,5 √•r i hinandens selskab. D√©t er da intet mindre end fantastisk! Vielsen finder sted ved Karlslunde Landsby Kirke, hvor min k√¶reste Janus b√•de er d√łbt og konfirmeret. Vores pr√¶st, eller “min” pr√¶st, Christian Bryld fra Greve Sogn, skal vie os. Han konfirmerede mig og s√łrgede for at sende min far s√• fint afsted i √•r 2012, hvor jeg desv√¶rre mistede ham meget pludseligt og uventet. Derfor er det ogs√• min storebror, Jimmi, der skal f√łlge mig opad kirkegulvet d.8 september og give mig v√¶k til min k√¶reste Janus, som p√• alle m√•der for l√¶ngst er blevet en god ven af min bror og en k√¶mpe del af min lille familie. Det bliver uden tvivl s√• fint og meget r√łrende, og jeg gl√¶der mig til at f√łlges med ham h√•nd i h√•nd.

Vi dr√łmmer om smukke, unikke, stemningsfyldte og ikke mindst personlige bryllupsbilleder

Vi dr√łmmer om smukke, unikke, stemningsfyldte og ikke mindst personlige bryllupsbilleder, der kan danne rammerne om tilbageblik og minder om en forh√•bentlig fantastisk dag! Og dette er vi sikre p√•, at fotografer fra “Vores store dag” kan skabe. Billeder p√• hjemmesiden vidner ihvertfald om dette. Jeg er vild med de sjove billeder, der fort√¶ller en personlig historie. √ėjeblikke, hvor √łjne m√łdes og foreviges som et smukt minde.

Bryllupsplanlægning

Trods, at jeg synes, at vi er nået langt i vores bryllupsplanlægning, er der stadig lidt af få styr på:

Vielsesringe: Nej, det kommer ikke til at ske. Janus er ikke til ringe, og jeg er vild med min forlovelsesring/vielsesring. Idet jeg til dagligt arbejder som sygeplejerske, s√• m√• jeg alligevel ikke g√• med ringe til dagligt, s√• hvorfor have to ūüėČ

Bryllupskage: Mhmm vi er vilde med Strangas og GuiltyCPH, så mon ikke, at det bliver én af disse. Et er dog sikkert: Det bliver ikke én stor traditionel kage. Vi vil gerne have portionsanrettede kager.

T√łj: Den store dr√łm er en kjole fra “Jesper H√łvring”, men det er budgettet desv√¶rre ikke til. Jeg h√•ber, at kunne f√• kjole inspiration p√• messe i slut september, og s√• s√¶tter jeg m√•ske min Gudmor p√• opgaven. Hun er syerske. Janus foretr√¶kker en classic smoking.

√Öh tankerne og ideerne er mange, og tiden vi g√•r i m√łde bliver uden tvivl fantastisk! 

Med håbet og krydset fingre om, at I bliver vores for én dag,

Amanda FC