Herthadalen bryllup i Lejre

Herthadalen bryllup i Lejre

Her kommer min kærlighedshistorie, forkortet og tilpasset til jer ?

Jeg husker tydeligt dengang, jeg mødte min kæreste for aller første gang. Det var i Greve hallen i år 2008, hvor vi skulle spille håndbold sammen, da det gymnasium, som vi begge gik på, havde fælles idrætsdag. Han var og er stadig boldmongol, så man kunne simpelthen ikke lade være at glo på hans store engagement trods manglende kunstskaber. Der skulle dog gå et halvt år før, vi endelig fandt sammen, og siden da har ingen af os set os tilbage.

Se kreative bryllupsbilleder ved professionel bryllupsfotograf her.

Vi er begge født og opvokset i Greve/Karlslunde

Min kæreste er 28 år, og jeg selv er 25 år. Vi er begge født og opvokset i Greve/Karlslunde. Trods denne unge alder, så har jeg de seneste 3 år drømt om bryllup, så da han friede under en weekendtur til Rom tilbage i marts måned, nåede min lykke til nye højder! Så nu er de store bryllupsplaner gået igang, og vi håber på at kunne samle en masse inspiration ved bryllupsmessen i lokomotiv værkstedet d.30 september. Og det bedste ved det hele er, at Janus er meget “på” omkring hele brylluppet, så det er fedt, at vi kan planlægge sammen.

Bryllup i Herthadalen i Lejre

Brylluppet skal finde sted lørdag d.08 september 2018 ved Herthadalen i Lejre, hvor vores familie og tætteste venner er inviteret. Vi forventer at blive omkring 70 personer. På denne dag kan vi ydermere fejre 9,5 år i hinandens selskab. Dét er da intet mindre end fantastisk! Vielsen finder sted ved Karlslunde Landsby Kirke, hvor min kæreste Janus både er døbt og konfirmeret. Vores præst, eller “min” præst, Christian Bryld fra Greve Sogn, skal vie os. Han konfirmerede mig og sørgede for at sende min far så fint afsted i år 2012, hvor jeg desværre mistede ham meget pludseligt og uventet. Derfor er det også min storebror, Jimmi, der skal følge mig opad kirkegulvet d.8 september og give mig væk til min kæreste Janus, som på alle måder for længst er blevet en god ven af min bror og en kæmpe del af min lille familie. Det bliver uden tvivl så fint og meget rørende, og jeg glæder mig til at følges med ham hånd i hånd.

Vi drømmer om smukke, unikke, stemningsfyldte og ikke mindst personlige bryllupsbilleder

Vi drømmer om smukke, unikke, stemningsfyldte og ikke mindst personlige bryllupsbilleder, der kan danne rammerne om tilbageblik og minder om en forhåbentlig fantastisk dag! Og dette er vi sikre på, at fotografer fra “Vores store dag” kan skabe. Billeder på hjemmesiden vidner ihvertfald om dette. Jeg er vild med de sjove billeder, der fortæller en personlig historie. Øjeblikke, hvor øjne mødes og foreviges som et smukt minde.

Bryllupsplanlægning

Trods, at jeg synes, at vi er nået langt i vores bryllupsplanlægning, er der stadig lidt af få styr på:

Vielsesringe: Nej, det kommer ikke til at ske. Janus er ikke til ringe, og jeg er vild med min forlovelsesring/vielsesring. Idet jeg til dagligt arbejder som sygeplejerske, så må jeg alligevel ikke gå med ringe til dagligt, så hvorfor have to 😉

Bryllupskage: Mhmm vi er vilde med Strangas og GuiltyCPH, så mon ikke, at det bliver én af disse. Et er dog sikkert: Det bliver ikke én stor traditionel kage. Vi vil gerne have portionsanrettede kager.

Tøj: Den store drøm er en kjole fra “Jesper Høvring”, men det er budgettet desværre ikke til. Jeg håber, at kunne få kjole inspiration på messe i slut september, og så sætter jeg måske min Gudmor på opgaven. Hun er syerske. Janus foretrækker en classic smoking.

Åh tankerne og ideerne er mange, og tiden vi går i møde bliver uden tvivl fantastisk! 

Med håbet og krydset fingre om, at I bliver vores for én dag,

Amanda FC