Vielse i Christinae kirken Gøteborg og bryllup på Björkö seaside

Vielse i Christinae kirken Gøteborg og bryllup på Björkö seaside

It all started in London..

Ja, både Kim og jeg havde været på udveksling i North Carolina, da vi læste bachelor. Jeg læste i Malmø, og Kim i København. Han var der i efteråret og jeg i foråret, så vi mødtes aldrig, men havde masser af fællesvenner, da mange læste et helt år eller boede der. Et år efter at jeg var kommet hjem fra USA blev der reunion i London.

kærlighed ved første blik

Og der blev det kærlighed ved første blik, mer eller mindste. Efter den weekend så vi hinanden hver weekend, og det tog ikke lang tid før den svenske pige fra Gøteborg flyttede till København og sin store kærlighed. I løbet af de næste fem år nåede vi at købe hus og få to børn, og på vores femårsdag (3 august) så fik jeg sagt “ja” på en båd ude i Københavns kanaler i styrtende regnvejr! 

Vi skal giftes i Christinae kirken i Gøteborg og festen er på Björkö seaside

Vi skal giftes i Christinae kirken i Gøteborg, som ligge lige ud til vandet. Efter vigelsen tager vi en Steamboat ud til Björkö seaside, hvor vi holder middag og fest. Så det bliver et rigtig skærgårdsbryllup! Jeg, Anna, er fra Gøteborg i Sverige, men har boet i København i fire år. Kim har boet lidt over det hele men er til sidst landet i Herlev, København, hvor vi bor nu. 
 
Vi har ikke nået længere i planerne med bryllupskage og tøj og ringe. Men jeg regner med at købe en bohem inspireret kjole med blonder og mere figurpasset (ikke en bal-kjole). Kim vil overraske med sit tøj, så jeg ved ikke, hvad han tager på!
 
Vi bliver gift d 25 august 2018, så det er et sommerbryllup med 80-90 gæster. Jeg er 28 og Kim er 32 i dag:) 

Jeg skal på bryllupsmesse i Sverige

Jeg skal på bryllupsmesse i Sverige med min søster og mor, bryllupsfeber heder den. Skal helt sikkert til flere, men det er den eneste, som jeg købt billiet til lige nu! 

Vi vil gerne vinde en fotograf lige hos jer

Vi vil gerne vinde en fotograf lige hos jer, da både Kim og jeg har svært ved de “opstillet” billeder og gerne vil have en fotograf, som fanger de små øjeblik. Et blik, et grin, en tår i øjet – ja en som fanger stemningen helt enkelt. Så som vi ser den og oplever den. I sin uperfekthed og ægthed. Det synes jeg, at I gør, og det er lige på den måde vi vil mindes og kigge tilbage på vores dag. 

Venlige hilsner fra vores lille familie

Kim og Anna og vores børn Oliver (som blev døbt her) og Klara, 3 år.