Vielse i Gylling Kirke og bryllupsfest i Gylling forsamlingshus

Vielse i Gylling Kirke og bryllupsfest i Gylling forsamlingshus

Hvis vi kunne vinde en bryllups fotografering

Det ville glæde os utroligt meget, hvis vi kunne vinde en bryllups fotografering da pengene er små. Og vi faktisk ikke havde tænkt på at få en fotograf, da vi ærligt synes det var mange penge. Da jeg har taget to uddannelser Lige efter hinanden og da vores liv for 6 uger siden blev beriget med den skønneste dreng Lucas. ?

Vi håber på at kunne få sparet nok penge sammen, til at Vi kan forevige vores kærlighed til næste år. Pt er vi godt på vej da vores krav ikke er så store, da vi bare gerne vil have en hyggelig dag, med familien og de nærmeste ❤️

Vi drømmer om et sommer bryllup

Vi drømmer om et sommer bryllup da det gør alting nemmere ❤️ vi vil giftes i Gylling Kirke hvor vores søn skal døbes til november, desuden er min farfar begravet der, og jeg er både døbt og konfirmeret der og jeg har altid vidst at der vil jeg giftes. Og festen vil vi holde i Gylling forsamlingshus da de er enormt hyggelig og afslappet stemning.

Menuen skal bestå af helstegt pattegris og kagebord

Menuen skal bestå af helstegt pattegris og kagebord (lidt ala sønderjysk bare med lækre kager) dog laver min veninde en lille bryllupskage til os vi kan dele, da hun bare er så dygtigt til det! Tøjet går vi ikke op i, da jeg ikke vil bruge så mange penge på en engangs kjole, så hellere finde en billig hvid kjole der får mig til at føle mig pæn.  😉

Vi mødte hinanden for snart 7 år siden ved fælles venner

Vi mødte hinanden for snart 7 år siden ved fælles venner. Hvor vi med det samme forelskede os. Dette ville ingen af os dog indrømme, så der skulle gå 3 år før at vi tog os sammen, turde satse på kærligheden. Nu er det 4 år siden vi lå i min seng og brugte timer (seriøst) på at diskret rykke og tætter på hinanden og “tilfældigt” komme til og røre hinanden, eller lade vores læber strejfe hinanden, før vi til sidst endelig kyssede hinanden ❤️  nu har vi en søn, hund, og spare op til bryllup og hus.

Og vi slås, diskutere og pjatter stadig som var vi bror og søster,  jesper er uden sammenligning min bedste ven og største kærlighed og jeg glæder mig til og kunne kalde ham min mand og venter gerne på det så vi kan få vores drømme fest med dem vi elsker?❤️

Mange hilsner Alice