Vil du gifte dig med mig?

Vil du gifte dig med mig?

Vil du gifte dig med mig? Her stod jeg med min bedste kammerat, midt i sansebadet på Vejlefjord spa

Vil du gifte dig med mig? Her stod jeg med min bedste kammerat, midt i sansebadet på Vejlefjord spa. Jeg var på dette tidspunkt stadig gift, men havde søgt skilsmisse med en anden, som ovenikøbet var denne mands bedste kammerat.

Se flotte billeder ved fotograf i Vejle her.

Dette indlæg er en del af en konkurrence

Fire år tidligere mødte jeg Henrik første gang. Det var ugen før mit bryllup med Kasper. Jeg havde været ude og få en spraytan for at gøre klar til brylluppet, da vi bliver inviteret til en havefest. Her stod Henrik sammen med hans daværende forlovede Line. Jeg blev hurtigt det store grinende emne, da jeg stod her midt i haven, så orangebrun at Sidney Lee havde spurgt hvilken klinik jeg brugte.

Det blev hurtigt starten på et fantastisk venskab. Ugen efter blev jeg gift med Kasper og ude foran kirken, var hjemmeværnet stillet op i espalier med Henrik i trop som eskadrille chef for enheden. Èt foto spiller stadig et pus idag, da jeg under et tilfældigt fotografi, står placeret ved siden af Henrik og Kasper er i baggrunden – her ligner det at Henrik og jeg danner brudepar.

Forlovet midt på Vejlefjord

Fire år senere, valgte Kasper og jeg ganske fredeligt at dreje hver sin vej i lyskrydset. Vi var blevet to venner der levede sammen under samme tag. Derfor valgte vi at søge skilsmisse og begyndte at undersøge mulighederne for at sælge vores bolig. I sammen stund vælger Henrik at bryde med sine forlovede, dog ikke ligefrem fredeligt, og Henrik flyttede ind hos Kasper og jeg på ubestemt tid med lån af vore sofa, til stormen skulle lægge sig. Og her begyndte kærligheden at blomstre imellem min bedste kammerat og jeg.

Se bryllupsbilleder taget på Hotel Vejlefjord her.

Lige pludselig så jeg ikke længere en kammerat men en yders tiltrækkende mand ligge på min sofa. Kort tid efter inviterede Henrik mig på date, under fuld tilladelse af Kasper, her skulle vi selvfølgelig i bio og se Fifthy Shades of Gray på valentinsdag og SÅ tog det fart – hvilket kort tid efter føre mig tilbage i sansebadet på Vejlefjord Hotel.

Her sad min bedste kammerat og nu bragende forelskelse på knæ i lyserøde badebukser, vådt hår og de mest charmerende øjne i hele verden. Jeg troede først det hele var en joke, hvortil jeg snakkede videre. Han stoppede mig klemte min hånd, kiggede mig dybt i øjnene og spurgte en gang til.

SHIT tænkte jeg, jeg er jo stadig gift, men et meget oprigtigt JA kom ud af mine læber og her stod vi så, forlovede midt på Vejlefjord, aldrig havde jeg troet at han kunne være så romantisk.

Nu to år senere er vi i fuld gang med bryllupsplanlægningen

Nu to år senere er vi i fuld gang med bryllupsplanlægningen. Vi bor stadig i den bolig som Kasper og jeg havde sammen, og for at det ikke skal være løgn så bor vi stadig sammen med Kasper. Dog er Henrik flyttet fra sofaen op i et værelse med mig og Kasper bor i vores gamle soveværelse.

Dette kan lyde vildt forundrene for mange. Men Kasper er og bliver en af Henriks og mine bedste venner, vi har alle tre et helt særligt bånd imellem os, og derfor får vi det så fint til at fungere med at bo sammen, indtil Kasper finder sit eget sted. Kasper og Henrik er ovenikøbet så gode venner, at Kasper skal være forlover til vores bryllup som skal stå d. 08-09/2018. 

Planlægningen af brylluppet er gået smertefrit

Planlægningen af brylluppet er gået smertefrit. Jeg har overdraget mange af de store valg til Henrik da det er hans første bryllup. Han har dermed valgt at vores sensommerbryllup skal starte i Kloster Kirken midt i Horsens, som er en stor og meget prangende kirke med meget historie bag sig. Her har vi valgt i alt hemmelighed for væres gæster at invitere en sangerinde som skal synge for os i kirken. 

Efterfølgende skal vi ud og holde reception hvor ca 150 gæster er inviterede. Henrik er stadig chef for hjemmeværnsenheden i Horsens og derfor er det kotume at man invitere alle chefkollegaer med til bryllup. Denne reception skal afholdes i hjemmeværnslokalerne på sydhavnen i Horsens som er meget råt og rustikt, et fedt sted at skabe unikke fotos.

Bryllup på Bygholm Park hotel – Scandic Horsens

Efterfølgende skal vi og de ca 40 inviterede gæster over på den fantastiske gamle herregård vi har beliggende i Horsens, Bygholm Park hotel – Scandic. Dette sted har Henrik valgt da han finder det overdådigt og synes at det er dette sted som er en prinsesse værdig, så derfor skal hans kommende brud forkæles her. Her vil middagen, bryllupskagen – nok fra Medaljon eller Langenæsbageriet og den efterfølgende fest blive afholdt i selvskab med en dj, som kommer og spiller op til dans.

Se kreative bryllupsbilleder fra Scandic Bygholm Park Horsens her.

I den overdådige park beliggende omkring hotellet, er der hvor vi primært gerne vil at taget vores bryllupsbilleder. Her skulle det gerne være med Henrik i et jakkesæt fra enten HUGO BOSS eller et specialsyet sæt fra Nordic Suit, jeg selv ønsker meget at stå i enten en kjole fra Panayotis eller Justin Alexander, dette bliver først besluttet på de kommende bryllupsmesser i Århus og evt i Horsens i starten af det nye år.

Når brudekjolen skal prøves og bestemmes bliver det i selvskab med min bedste veninde og brudepige Louise og min lillesøster Michelle som også lige i 30 års fødselsdagsgave har købt mine brudesko til mig fra Ted Baker. ❤ Vores vielsesringe er ikke definitivt besluttet endnu. Dog mistede jeg min højt elskede mormor her i maj og arvede hendes ring. Den ønsker jeg at få smeltet om til min vielsesring med en sten i og så har vi en ide om at vi meget gerne vil have trykt vores fingeraftryk i ringene. Vi kender en som er guldsmed som gerne vil lave et sæt unikke ringe til os.

Transporten fra kirken er endnu ikke besluttet, vi har både snakket hestevogn, klassisk bil, eller noget specielt men dette afhænger af kjolen mener Henrik.

Og sidst men ikke mindst så kunne vi rigtig godt tænke os at vinde en professionel fotografering

Og sidst men ikke mindst så kunne vi rigtig godt tænke os at vinde en professionel fotografering, først og fremmest fordi Henrik har et meget begrænset udvalg af parbilleder sammen, og så fordi vi godt kunne tænke os en fotograf som vil være med til at skabe nogle billeder som måske også er lidt ud over det sædvanlige og lidt anderledes end kun de klassiske bryllupsbilleder. Vi ønsker en fotograf som kan fange livet og øjeblikket i billederne og samtidig fange vores helt store dag sammen. Vi vil gerne have et af vores bryllupsbilleder printet ud i plakatstørrelse som skal hænges op og det billede må bare gerne sige mere end 1000 ord.

Derudover hvis vi så kunne spare pengene på foto posten så har vi til lidt ekstra forkælelse på bryllupsrejsen som muligvis ender med at blive i Thailand.

Læs også: